Inloggen
NederlandsNederlands

Tuban - Pva Glue – Clear 500 ml

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Zet op verlanglijstje
Vandaag voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden.
Toevoegen aan favorieten
  • Verzending vanaf €200,- aan leverbare artikelen
  • Artikelen per stuk bestellen
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Ontdek onze hoogwaardige lijm speciaal ontworpen voor papier en karton. Of je nu kaarten maakt, knutselprojecten onderneemt of gewoon iets creatiefs wilt doen, onze lijm is de perfecte metgezel voor al je projecten. En het beste van alles, het is ook ideaal voor het maken van slime!

Het creëren van slime is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voeg gewoon 50 ml activator toe aan 100 ml lijm en meng het goed. Met onze TUBAN activator krijg je het beste resultaat, een stretchy en elastische slime waar kinderen dol op zullen zijn! De mogelijkheden zijn eindeloos, van het maken van slijm in verschillende kleuren tot het toevoegen van glitters of andere leuke materialen om unieke texturen te creëren.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze lijm is speciaal samengesteld om veilig te zijn voor kinderen. Het voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en bevat geen schadelijke stoffen. Ouders kunnen met een gerust hart toestaan dat hun kinderen genieten van creatieve projecten met onze lijm.

En we zijn er trots op dat onze lijm in Polen is geproduceerd. Met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige knutselproducten, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Onze producten worden met zorg vervaardigd en voldoen aan de hoogste normen.

Laat je creativiteit de vrije loop met onze veelzijdige lijm. Of je nu een kunstwerk wilt maken, een project wilt versieren of gewoon plezier wilt hebben met het maken van slime, onze lijm staat altijd voor je klaar.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden van onze lijm. Kies voor kwaliteit, veiligheid en creativiteit met onze in Polen geproduceerde lijm.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.

Leeftijd vanaf: 6+



EANcode: 5907731336826

Specificaties

MerkTuban
CategorieTuban - Pva Glue
EAN Code5907731336826
Artikelcode860TU3682
VerpakkingStuk(s)
Advies verkoopprijs (incl.)

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen