Overzicht van producten van Trendy artikelen

Bij trendy artikelen hebben wij enkele trends voor u uitgelicht. 

Onder de trendy artikelen vallen de volgende merken FLEX-o-BLOCKS, KIDS WATCH en ORIGAMI BLOCKS. KIDS WATCH bestaat uit een lijn kinderhorloges met mooie kleuren en afbeeldingen. Deze lopen uiteen van voetballen tot pinguïns. 


Origami Blocks zijn nieuw op de Nederlandse markt. Origami is de Aziatische traditionele kunst van het vouwen van papier, maar nu is er een geheel nieuwe manier ontwikkeld om figuren van Origami te maken, de Origami Blocks.


Door middel van voorgesneden stukjes papier, in diverse kleuren, kun je origami blokjes vouwen. Vervolgens maak je door de losse origami blokjes te verbinden, de leukste en mooiste figuren. Op deze manier krijgt origami een andere dimensie en is voor zowel jong als oud (6-99) een originele manier om creatief bezig te zijn.


Daarnaast zijn er ook de Flex-o-Blocks, dit zijn reeds gevouwen blokjes en gemaakt van plastic en zo is het ook voor jongere kinderen vrij simpel om figuurtjes te maken.


Er zijn verschillende sets beschikbaar, zoals een beginners-set en een deluxe-set voorzien van uitgebreide handleidingen.


Meer
per pagina