Overzicht van producten van Science4you

Science4you heeft wetenschapsdozen om op een verrassende en leerzame manier van alles te leren over uiteenlopende onderwerpen. De Slijmfabriek, de lippenstiftfabriek, de Superwetenschapsset zijn maar enkele namen. 

Maak kennis met de wereld van de wetenschap op een verrassend leuke en leerzame manier! Het merk Science4you richt zich op het ontwikkelen van wetenschappelijk en leerzaam speelgoed. Met Science4you kunnen kinderen van alles leren over uiteenlopende onderwerpen op een eenvoudige, plezierige en intuïtieve manier.

Zo is er de Slijmfabriek om slijmerige monsters mee te maken. De kristalfabriek waarmee je grote gekleurde kristallen kan maken. Schrijf geheime boodschappen en verander de kleur van oplossingen met chemische reacties met het Scheikunde 1000 pakket. Met de lippenstiftfabriek kun je gekleurde lippenstift en geparfumeerde lipglossen maken. Ontdek van alles over fossielen met de T-rex Fossielset en met de Superwetenschapsset leer je hoe wetenschappers werken. 


Met elk artikel kunnen meerdere experimenten worden gedaan. Elke doos bevat een educatief boek in het Nederlands. De Franstalige handleiding is te downloaden via de website van Science4You. 

Meer
per pagina