Overzicht van producten van Affenzahn

Affenzahn ontwerpt superleuke rugtassen voor kinderen vanaf 1 jaar. Het zijn ruime rugtassen met veel functionaliteiten. Zoals verstelbare stevige schouderbanden en de mogelijkheid van vastgespen om de middel. 

Affenzahn ontwerpt superleuke rugtassen voor kinderen vanaf 1 jaar. Het zijn ruime rugtassen met veel functionaliteiten. Zoals verstelbare stevige schouderbanden en de mogelijkheid van vastgespen om de middel. Het rugvlak is verstevigd en ventilerend en het heeft reflecterende randen voor extra veiligheid. Laat je verrassen door de tong!

De Affenzahn rugtassen worden gemaakt van 50% gerecyclede PET flessen. Daarnaast zorgt men bij de productie voor 20% minder waterverbruik, 50% minder energieverbruik en vermindert men de uitstoot van luchtvervuiling met 60%.


Affenzahn heeft een grappige collectie ontworpen met allerlei dieren zoals Timmy de Tijger, Olivia de Uil, Frida de Vos, Willy de Walvis en nog vele andere. Op deze manier hebben de kinderen er gelijk een vriend bij! De rugtassen zijn er in verschillende afmetingen. 


Ook is er een drinkfles van metaal verkrijgbaar, ergonomisch gevormd voor kinderhanden. 


Meer
per pagina